alles over ocio

over ocio

Ontdek het verhaal
achter Ocio

Hoi! 👋
Wij zijn Ocio, hét online platform voor de particuliere verhuurder. Met Ocio regel je al je vastgoed zaken online op één plek.

De missie van Ocio

Verhuur­ders de controle over hun vastgoed terug geven

Als verhuurder ben je betrokken bij je vastgoed. Je wilt graag zelf controle en inzicht hebben in je beleggingen. Hiervoor wil je niet afhankelijk zijn van andere partijen, zoals dure verhuurmakelaars. Met Ocio regel je al je vastgoed zaken zelf gemakkelijk online. Van het screenen van huurders tot het opstellen van je huurcontracten. Met Ocio regel je het allemaal vanaf je laptop op de bank. Met ons platform krijg je weer de controle terug over je eigen vastgoed.

Verhuren begint bij het opstellen van een goed huurcontract. Daarom zijn wij hier ook begonnen. Met Ocio stel je gemakkelijk een huurcontract op maat op. En dat volledig gratis! Daarnaast zijn wij druk bezig om Ocio uit te breiden met meerdere functionaliteiten. Benieuwd wat er nog allemaal aankomt? Klik dan hier.

De founders van Ocio

De missie van
Bart en Hans

Ik ben Bart en ondertussen ben ik al tien jaar particulier verhuurder, na een slechte ervaring met een verhuurmakelaar ben ik het beheer en verhuur van mijn appartementen zelf gaan doen. Door de jaren heen begon het mij op te vallen dat ik vaak tegen dezelfde dingen aanliep. Die dingen ben ik gaan standaardiseren. Op het gegeven moment bedacht ik mij dat al deze gestandaardiseerde informatie misschien ook voor andere verhuurders ook wel interessant zou kunnen zijn.

En ik ben Hans! Bart en ik kwamen elkaar tegen tijdens het bezichtigen van mijn appartement in de binnenstad van Zwolle. Mijn achtergrond ligt niet in het vastgoed, maar in de (online) marketing. Het zaadje voor Ocio werd bij mij geplant toen Bart mij vertelde over zijn frustraties in de verhuurmarkt. Na veel brainstormsessies samen was het idee voor Ocio geboren.

Ontmoet het team achter Ocio

Een team van échte specialisten. Met uitgebreide kennis vanuit de vastgoedmarkt, marketing, design en technologie, willen we de wereld van particulier vastgoed veranderen.

Wil je ook bij Ocio werken? We zoeken nog stagiairs!
Bekijk de vacature

De toekomst van Ocio

Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van Ocio. Benieuwd wat we allemaal nog meer in petto hebben? We geven je graag een kijkje in de toekomst van Ocio!

Vierde kwartaal 2021

Lancering contract bouwer

In het vierde kwartaal van dit jaar lanceren wij onze contract bouwer. Dit is een online tool waarmee je zelf gemakkelijk je eigen huurcontract kan samenstellen. Dit contract is volledig op maat voor jouw situatie én juridisch gecheckt. Zo weet je zeker dat je een professioneel en dekkend huurcontract hebt! Houd onze website en social media kanalen in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de lancering.

Tweede kwartaal 2022

Verdere uitbreiding van het Ocio platform

In het tweede kwartaal van 2022 breiden we het Ocio platform verder uit. We voegen diverse functionaliteiten toe aan het platform, zoals: automatische screening van huurders, dashboard met belangrijke statistieken en het beheren van al je vastgoed.

Wil jij als eerste gebruik kunnen maken van al deze functionaliteiten? Laat dan alvast je mailadres achter. Wij sturen je een mail zodra de functionaliteiten beschikbaar zijn!

Verdere ontwikkeling Ocio platform
‍‍‍

De toekomstvisie van Ocio

Met Ocio regel je alle vastgoed zaken op één plek. Van het vinden van huurders, tot het ontvangen van betalingen en het contact met je huurders. Met Ocio is het gebruik van Excel sheets en notitieblokken voorbij. Vanaf je laptop op de bank heb je direct inzicht in al je vastgoedbeleggingen. De toekomst van particuliere verhuur start hier. Doe jij ook mee?

Altijd op de hoogte

Weten wanneer de contract bouwer lanceert?

Wil jij als eerst toegang krijgen tot Ocio? Laat dan je mailadres achter!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.