hoe werkt het?

hoe

Maak in een aantal eenvoudige stappen je huur­contract

Eenvoudige stappen

Stapsgewijs een huurcontract samenstellen

In slechts enkele stappen stel je met behulp van onze online contract bouwer gemakkelijk je eigen huurcontract samen.

U bent hier

Altijd weten waar je bent met de handige voortgang­sindicator

Met behulp van de status balk kan je gemakkelijk bijhouden hoever je bent in het proces. Wil je je contract later afronden? Sla hem dan op als concept en ga verder wanneer het jou uitkomt.

Dynamisch huurcontract

Elke wijziging is direct zichtbaar in het contract

Het huurcontract wordt dynamisch gegenereerd op basis van jouw input. Alle wijzigingen die je aanbrengt zijn direct zichtbaar in het contract.

Mijn contracten

Al je contracten in een handig overzicht

Geen gedoe meer met scans en losse papieren. In je account zijn alle huurcontracten zichtbaar. Ook zie je in één oogopslag de status van het contract. En kan je contracten gemakkelijk downloaden of afdrukken.

Aan alles gedacht

Flexibel inzetbare modules

Kies zelf wat wel en niet van belang is voor je huurcontract. Maak je geen zorgen, bij elke module staat duidelijk uitgelegd waar deze voor dient en in welke situatie de module van pas komt. Zo heb je altijd een volledig huurcontract op maat.

Digitaal ondertekenen

Geen gedoe meer met printen en scannen

Teken je huurcontracten gemakkelijk en snel online. Voeg een nieuwe handtekening toe of upload een bestaande handtekening.

De toekomst van Ocio

Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van Ocio. Benieuwd wat we allemaal nog meer in petto hebben? We geven je graag een kijkje in de toekomst van Ocio!

Vierde kwartaal 2021

Lancering contract bouwer

In het vierde kwartaal van dit jaar lanceren wij onze contract bouwer. Dit is een online tool waarmee je zelf gemakkelijk je eigen huurcontract kan samenstellen. Dit contract is volledig op maat voor jouw situatie én juridisch gecheckt. Zo weet je zeker dat je een professioneel en dekkend huurcontract hebt! Houd onze website en social media kanalen in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de lancering.

Tweede kwartaal 2022

Verdere uitbreiding van het Ocio platform

In het tweede kwartaal van 2022 breiden we het Ocio platform verder uit. We voegen diverse functionaliteiten toe aan het platform, zoals: automatische screening van huurders, dashboard met belangrijke statistieken en het beheren van al je vastgoed.

Wil jij als eerste gebruik kunnen maken van al deze functionaliteiten? Laat dan alvast je mailadres achter. Wij sturen je een mail zodra de functionaliteiten beschikbaar zijn!

Verdere ontwikkeling Ocio platform
‍‍‍

De toekomstvisie van Ocio

Met Ocio regel je alle vastgoed zaken op één plek. Van het vinden van huurders, tot het ontvangen van betalingen en het contact met je huurders. Met Ocio is het gebruik van Excel sheets en notitieblokken voorbij. Vanaf je laptop op de bank heb je direct inzicht in al je vastgoedbeleggingen. De toekomst van particuliere verhuur start hier. Doe jij ook mee?

Altijd op de hoogte

Weten wanneer de contract bouwer lanceert?

Wil jij als eerst toegang krijgen tot Ocio? Laat dan je mailadres achter!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.